Atmosphere Jordan 34-samenwerking

Post Reply
Huugftr
Posts: 4
Joined: Tue Jan 19, 2021 6:27 am

Atmosphere Jordan 34-samenwerking

Post by Huugftr »

Zoals gewoonlijk heeft Nike een hele jaar door de constante stroom van Usaaf 1-onthullingen gehouden, en midden in de overgang truck zomer naar herfst zijn ze doorgegaan met een verkennen van verschillende hoeveelheden stylingmethoden voor het geliefde model. In de ultimo geschiedenis heeft de Rustle, swish het lifestyle-silhouet gecombineerd achieved interessante meubels, zoals de weg te scheuren bovenwerk voor de 'Olympische' kleurencombinatie, vergulde Swooshes voor een Kopen Korting Nike Air Force 1 Low NBA-samenwerking en zelfs de volledig met hennep doordrenkt bovenwerk voor het volgende Stussy-project. Maar voordat expire in de komende maanden arriveren, bereidt het de nieuwe wilde make-over voor die in september zal luiden.

Image

Onlangs hebben we all de Fragment x Atmosphere Jordan 34-samenwerking getoond hierdoor nu heeft Hiroshi Fujiwara ons een preview gegeven van de Fragment back button Nike Air Force 1 Large. Dichterbij komt deze Dolomite Air Force 1 High achieved wit getrommeld leer above de bovenkant en donkergrijs op de bovenkant. rencor die ook de 'FRGMT'-tekst van Fragment laat zien, ' THE 'aan een onderkant en hun kenmerkende bliksemschicht. ftwrselects.com De look afmaken is wit op een tussenzool en rubberen buitenzool.

De exclusieve versie voor dames van de Dolomite Air Force 1, de Usaaf 1 Sage Low, wordt uitgebracht in een gloednieuw basketbalveldthema. Dit aanbod truck de schoen heeft de bovenwerk van wit percibir met lichtblauwe en marineblauwe accenten, gedetailleerd met rood lijnen in rechtbankstijl. De turkooizen swoosh van kiezelsteenleer aan de zijkanten, Goedkope Nike Air Force 1 Sage suède hiellipjes en een afbeelding van een basketbalveld op de inlegzolen. Het ontwerp wordt afgemaakt met de platform-tussenzool om het unieke ontwerp te voltooien.

Een is geen geheim dat modetrends uit TikTok beginnen te komen. "Five-Inch Inseam" TikTok liet ons zien hoe goede teeny denims eruit kunnen zien bij mannen. "Little Shirt, Huge Pants" outfitvideo's overspoelden mijn feed toen de seizoenen veranderden in de antiparras. Maar nu, mede dankzij de verveling in quarantaine en de eindeloze creativiteit van Gen Z, zijn op maat gemaakte Dolomite Air Force 1's het favoriete accessoire van dit seizoen geworden. De grootste hierdoor meest getalenteerde sterren achter deze sneaker DIY-beweging zijn ook enkele van een jongste. Uriel Quintana, de 17-jarige maker uit Omaha, Nebraska, heeft meer lalu 331. visit here 000 volgers op TikTok en meer lalu 31. 000 op Instagram onder de gebruikersnaam CustomsByUriel.

Post Reply